Fogalomzavar

2008.01.20. 18:27

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


Már más blogon beszéltünk fizetős – nem fizetős dolgokról, ám ez is hasonló lesz.

Nem tartom magam hűűű de szakavatottnak vagy tapasztaltnak (nagyon bátor ember, aki ezt állítja magáról), és ezért itt felvetnék egy új kérdést, mert nagyon elbizonytalanodom időnként.  :)

 

Bolyongtam ismét a cybertér világában és egy beszélgetésre bukkantam.

Idéznék belőle:

 

Bubuka1:

 Olyan dominát tudtok mondani aki beöltözik dögös szerkóba, de normál szexre is hajlandó?

 Bubuka2:

 Ha netán találnál, akkor az illető hölgy nem Domina, csak egy szolgáltató, aki egy picit eljátsza a domina szerepet.

Az igazi Domina, Úrnő SOHA nem szeretkezik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Bubuka3:

 Ez az "igazi domina" szöveg nem tetszik nekem. Sajnos a Dominák is szolgáltatók. Ezt egyszer már tudomásul kell venni. Attól még lehet, hogy nem mind teszi szét lábát. Miért is tenné? A többség nem igényli, így is fizet, mint a katonatiszt. Nemde?

 Bubka2 válasza Bubuka3nak:

rosszul látod a kérdést, illetve az az érzésem, hogy magával a Domina, avagy Dom jelentésével, kultuszával nem vagy tisztában! ez jóval bonyolúltam kérdés ahhoz, hogy itt megvitassuk. valóban igaz, hogy vannak Dominák, akik a szó abban az értelmében szolgáltatók, hogy profik, azaz a seansért és a különböző játékokért, "beavatkozásokért" pénzt kérnek, s kapnak. de ezek a profik, mind életvitelükben, mind felfogásukban igazi Úrnők, valódi irányítók, parancsolók, ellentmondást nem tűrő, néhol a férfiakat valóban lenéző komoly, elegáns, intelligens nők. az őket választók valóban szolgálni akarják őket, szenvedni, bűnhődni általuk, átélni "más" az átlagtól eltérő vágyaikat. ezen, többnyire férfiak mindent parancsra, utasításra tesznek, maga a szolgálat, avagy szenvedés, a fájdalom teszi őket boldoggá és örülnek, ha szintén parancsra kézzel elélveztethetik magukat. tehát a profi és igényes BDSM erotikában nincs hagyományos szeretkezés, itt másról van szó, más történik! azon szolgáltató hölgyek, akik forgalmuk növelése érdekében un. dominát is vállalnak, még csak meg sem közelítik a Dominák világát, fogalmuk sincs a különböző szertartásokról, szabályokról, rituálékról, törvényekről, eszközökről stb. ilyen értelemben igenis van "igazi Domina" és vannak az annak látszó szomorú szolgáltatók, ál dominálók hada.

 Bubuka4:

 A dominák túlnyomó többsége egyben szolgáltató is, és ha olyan vendég jelentkezik aki ezt igényli akkor bizony mindkét lábát szétrakja.

Alig, alig akad kivétel. De ez egyébként nem baj. Sőt nyugaton is ez a jellemző.

 Bubuka5:

Nem tudom mit akarsz szexelni ,vagy Dominához menni?
Mert ha szexelni akkor sok kurva van aki dominát is vállal.
Ha viszont DOMINÁT szeretnél akkor nem a kinézete a legfontosabb, hanem amit és ahogy csinál.
Egy igazi DOMINA nem közösül.
Viszont a jó DOMINÁHOZ már alig várod hogy megint mehess.

 

 

Most akkor mit is jelent a Dominaság??

 

Mintha ezen pár hozzászólás azt sugallná, hogy a Domina, az egy olyan nő, aki pénzért férfiakat kínoz, saját akaratukból. Még véletlenül sem lehet kurvának nevezni!!! Áááá, dehogy! Mivel az” igazi” domina nem érintkezik „szexuálian” a szolgájával. A kurva pedig azért kurva, mert ő szét is teszi a lábát?? :DD

Néha azért elgondolkodom, hogy ki tudja ezeket jobban és még ugyan mennyi variációja lehet eme fogalmaknak.:)

Időnként egyesek olyan vérmesen védik a saját álláspontjukat, hogy eszébe jut a másik félnek, hogy csak a vérnyomása magas a vitázónak, vagy tényleg igaza van…

 

Nem irigylem ilyenkor a Dominákat, mikor ehhez hasonló dolgokat olvasnak. :) Tényleg abszurdum, hogy miket lehet találni a témakörben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vioricas.blog.hu/api/trackback/id/tr82304738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sentinel 2008.01.22. 10:08:52

Érdekes téma. Bár szerintem az ilyen kapcsolathoz szükséges egy nagy fokú egymásra "hangolódás",ami legalább hetekben mérhető időt jelent. Tehát az én fogalmaim szerint fizetős BDSM nem is létezik :)

Lady Jenny · http://lady_jenny.extra.hu 2008.10.19. 04:07:18

14 éve Domináskodom, itthon és külföldön is.
Bubuka4 írására reagálnék.
Túl vagyok néhány száz - ezer? szeánszon. Meglehetősen értékes, sokszor ismert és pimaszul gazdag szolgával volt már dolgom.
A lábak mégis összezárva maradtak. ;)
És halkan megjegyzem,hogy ez bizony így van külföldön is... sőőőőt! Ott méginkább zárva maradnak a combok. Elég lenne egyszer lefeküdni egy szolgával... és a kutya nem fizetne 3-4szer annyit mint egy amit egy átlagos kurvának kifizet.

Ha valamit nem tudsz, nem ismersz, csak feltételezel... akkor inkább ne írj.

Utolsó megjegyzés:
Valóban vannak szolgáltató lányok, akik felvesznek egy fekete harisnyát, csizmát, bőrnacit. És eljátszák,hogy ők Dominák. :)
Csak tőlük ne kérj semmi olyat ami a bdsmhez kötődik, mert elfutnak, vagy téged zavarnak el. Ne adj'sten felelőtlenül,tudatlanul olyan kárt tesznek benned, amit évekbe telik kiheverni.

süti beállítások módosítása